Om RAM Trucks

- En del af eCAR Group

RAM Trucks Danmark, som er en del af eCAR Group, har siden 2018 været autoriseret RAM forhandler og serviceværksted. Vi tilbyder alt indenfor køb, salg og reparation af pickup trucks. Vi har altid flere top-klargjorte pickups klar til omgående levering og har du specielle ønsker, har vi samarbejdspartnerne samt adgangen til det europæiske lager, således vi kan have din ønskebil hentet hjem og på danske plader i løbet af et par uger. Udover RAM har vi også andre amerikanske pickup trucks såsom Chevrolet Silverado, GMC Sierra og Ford F-150.

Hos RAM Trucks Danmark er vi eksperter i import af US Trucks og ombygning af disse til EU-standard. Vi foretager selv konvertering af lys og ledningsnet. Vi servicerer, laver fejlsøgning og udbedrer fejl på din truck. Vores ekspertise dækker også over andre amerikansk-byggede køretøjer såsom muskelbiler og nyere amerikanerbiler.

Vi anvender den nyeste teknologi og er altid up-to-date i forhold til nyt værktøj samt test- og måleudstyr.

RAM Trucks Danmark er en del af eCAR Group, der også består af selskaberne eCAR, eCAR Leasing samt eCAR Udlejning.

Vores målsætning er at levere top-klargjorte biler, udføre kvalitetsarbejde, yde høj service samt give god og nærværende personlig rådgivning ved køb af bil eller serviceydelser.

Vi tæller til dagligt 8 personer fordelt på værksted, klargøring, salg og administration. Alle er passionerede og dygtige indenfor hvert sit felt.

Hvert år deltager vi i forskellige relevante udstillinger, messer og velgørenhedsarrangementer, ligesom vi jævnligt åbner dørene til vore egne populære “Cars & Coffee” arrangementer.

dodge ram dodge rams ram 1500
Afspil video

Specielle ønsker og behov til din RAM?

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og tager dig gerne på en testtur.

Har du specielle ønsker og behov til din nye RAM, kan vi vejlede og rådgive dig.

 

Previous slide
Next slide

Selvom  vi gør vores ypperste for at beskrive vores biler korrekt, kan der ske fejl, når vi opretter en bil til salg.

Vi tager derfor forbehold for fejl i udstyr og specifikationer, ligesom vi i enhver henseende tager forbehold for taste- og trykfejl.

Har du spørgsmål?

- skriv til os herunder